12.06.2009

Huttetu, Hanne...

http://www.dagbladet.no/2009/06/11/nyheter/krf/polititkk/valg/innenriks/6669614/

Ja, hva skal man si? Jeg vet ikke helt om Nabintu Herland fortjener kudos for å tørre å si det hun sier, eller godt gammeldags buksevann for inholdet i det hun lirer av seg....

"De liker i det minste sex og er gode til å lage mat"
"Norske kvinner stiller for mange krav til mannen, men ikke til seg selv."

Alt jeg kan si er ........hrmf.......

9 kommentarer:

  1. Hun har helt rett i det hun sier:-)

    SvarSlett
  2. He, he, morsomt å se at også de norske damene får kjørt seg litt.

    Statistisk sett er det 3 av 4 tilfeller damene som avslutter et forhold. Det vil vel si at damene er mer kritiske enn menn? At kvinnene ofte stiller flere krav er det vel også noe i.

    SvarSlett
  3. hun er en skam for kvinner!

    SvarSlett
  4. Hvis det er en form for skremselspropaganda overfor norske kvinner hun er ute etter så virker ihvertfall budskapet helt motsatt på meg! La norske menn gifte seg med thaidamer, kunne ikke brydd meg mindre. Syns ikke det er rart vi stiller krav til mannen,når mannen alltid har stilt krav til oss.

    SvarSlett
  5. Hver gang norske kvinner får litt kritikk så er det ut med piggene osv. Det eneste som er verre er å kritisere innvandrere/innvandrerpolitikk - for da er man umiddelbart rasist av verste sort.

    SvarSlett
  6. Dette er jo ren spikka sannhet,flott at noen tør og si ifra.Norske kvinner er gått ut på dato for lenge siden.Bruk og flå mannen først,siden en lukrativ skillsmisse,Phøøøøøø.

    SvarSlett
  7. Hva er poenget med en blogg der man kun kommenterer en sak med "Ja, hva skal man si?" og "Alt jeg kan si er ........hrmf....... " ???

    Jeg er en norsk mann på 44 som OGSÅ er glad i å lage mat og å ha god sex. Likevel savner jeg en make av samme oppfatning.

    Mulig jeg var uheldig akkurat på DET punktet i mitt partnervalg, for jeg har lite å utsette på livet forøvrig, men dette er et punkt jeg gir dama rett i. Men jeg snakker nå bare for meg sjøl da.

    En skam for kvinner? Hvorfor? Jenta er både pen og fornuftig spør du meg. Hvilken vei og hvor langt hver enkelt tolker henne er tydeligvis noe helt annet.

    SvarSlett
  8. Det skinner vel ganske klart igjennom hva "forfatteren" mener.....

    SvarSlett
  9. Liker innlegget jeg. Kort og konsist, ikke en vegg av tekst. Skjønner godt at det ikke argumenteres så mye rundt diverse ganske forkastelige synspunkt.
    Blogger er fine sånn. De er ikke skolestiler hvor det kreves at det greies ut, for og mot.

    Morsom blogg ellers og.
    Mer sånn!

    SvarSlett