09.06.2009

Galskap og grådighet...

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=565522

Ok. Ingen krever at det skal være gratis å se Liverpool spille kamp i Norge. En hundrelapp eller to hadde jeg gjerne betalt for å se de vakre helrøde på norsk jord. 800 kroner derimot....

Lyn har jeg aldri hatt sansen for, og å prise meg bort fra å se kamp med Liverpool.....vel ...det øker ikke klubbens anseelse i mine øyne. Har ikke klubben få nok venner som det er?

6 kommentarer:

  1. tenkte jeg skulle ta med barna, men for 3500 reiser jeg heller til Anfield

    SvarSlett
  2. Jeg har aldri hatt sansen for Liverpool jeg. Sånne idioter som deg øker ikke den klubbens anseelse heller.

    Om du ikke skjønner at Lyn trenger å tjene litt penger på dette, så har du ikke skjønt mye. Man arrangerer ikke treningskamper som dette som goodwill. Det regner jeg ikke med at søpla gjorde i fjor heller. Og de har allerede staten til å dekke sine utgifter.

    Det er jo tydeligvis mer enn nok folk som vil kjøpe disse billettene da, så enten er Liverpool-folket lettlurte eller så er det ikke så ille sammenliknet med en tur over...

    SvarSlett
  3. Hvor mange unger har du egentlig? I følge mine beregninger har du tydeligvis 3,5 unger? Skulle gjerne sett dere 4,5 komme dere til Anfield på kamp for 3500 kr. :)

    SvarSlett
  4. Anonym nr 2, synes du det er greit at kampen koster like mye som mesterligafinalen? Selvsagt skal Lyn tjene penger, men de har tatt alt for hardt i her. At folk likevel kjøper billetter handler vel nettopp om hvor dyrt det er å reise over, og det kan regnskapsansvarlig i Lyn prise herren for.

    SvarSlett
  5. Å sammenlikne med fjorårets priser er bortkastet. I fjor ble kampen spilt foran 10 000 flere, pluss at utgiftene både til Liverpool og arrangørene har økt.

    Å reise til England er jo ikke det som koster. Du kan fly med Ryanair direkte til Liverpool for noen få hundrelapper, men skal du ha billetter der borte ender du opp å måtte betale mye enten til turoperatører eller andre billetthaier.

    Nå aner ikke jeg hvordan dine kontakter er i forbindelse med å få billetter til en mesterligafinale, men å få en slik en til 50 pund tror jeg er lite trolig med mindre man er av den sorten som har vært på samtlige hjemmekamper i ligaen og derfor får forkjøpsrett gjennom klubbene. Forskjellen er at det i dette tilfellet ikke er sleske mellommenn som får pengene, men faktisk ett av lagene som spiller - nemlig Lyn. Nå kan ikke disse sleske mellomennene overprise billettene. Vi har allerede gjort det for dem. :)

    Det er uansett ikke noe å diskutere: kampen blir utsolgt. Det sier nok.

    SvarSlett
  6. Folk kjøper jo biletter på svartebørs til dobbel og trippel pris uansett så hvorfor ikke sette en høy pris i utgangspunktet og ta inn det kundene er villig til å betale for kampen istedet for å la profitten gå i svartebørshaienes lommer?

    SvarSlett