14.06.2009

His armband proved he was a red....

Riktignok er det søndag, og journalister over det ganske land er bakfulle, men denne lille "godbiten" av et oppslag på vgs nettsider får meg til å stusse: 

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=576249

Hva er egentlig sjansen for en transfer som denne? Riktignok nærmer det seg agurktider, men med det været vi har hatt i det siste er solstikk ikke en unnskyldning for skribenter i nettaviser. Her lukter det klipp og lim fra britisk kulørt presse/nettsider. Jeg kan ikke si at jeg frykter at dette vil skje. Helvete vet vi enda ikke sikkert om finnes, og det snør vel neppe der nede i juni.

4 kommentarer:

  1. Du liker Led Zeppelin og Liverpool.

    Jeg liker deg og bloggen din.

    SvarSlett
  2. Er det det at engelske journalister har en ufattelig kjedelig hverdag eller ønsker tabloidene virkelig selv å bli tatt useriøst? Uansett hva det er, så lo jeg godt av denne.

    SvarSlett
  3. Too true! Er klipp og lim fra britiske aviser som alle sloss om å selge og derfor er utrolige fantasifulle av og til.. Tviler STERKT på at Torres en gang ofrer det en tanke..

    SvarSlett
  4. Fernando José Torres Sanz e ikke Liverpool supporter.. Han ville først til Chelshit eller United, men siden Torres hadde dårlig engelsk valgte han da å dra til Liverpool pga spanske lag kamerater og Benitez. Torres sin engelsk og trivsel i Liverpool har økt mye, samme har talentet. Men, som Torres har sakt “I want to win trohpies!” Og fortida ser det ikke slikt ut, selv om va nært i år. Helt enig med prisen forskjellen på Ronaldo og Torres… Ronaldo for tida e værdt: £51M, men pga hans populæritet gir Real extra mye for å så tjene tilbake på publikum som må betale dyrere billetter og antagligvis vil ha en ny Ronaldo trøye i hvitt. Ferguson burde i hvertfall legge £50M mer eller mindre for Torres, eller £30M + Nani/Berbatov på lån. Får vi se om Ferguson skaffer Silva og muligens Villa (Om han ikke har fått kontrakt med Real M. enda) Da trur æ håpet om Torres i United blir fakta

    SvarSlett